Olsson Holding i Linköping AB

Östergötlands län

Information

Olsson Holding i Linköping AB är en verksamhet som finns i Linköping. I Olsson Holding i Linköping AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Karl Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredin Olsson, Pia Bodil Charlotte som är född 1958 och har titeln Suppleant, Brindelid, Mats Carl Gerhard som är född 1958 och har titeln Revisor, Brindelid Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Olsson Holding i Linköping AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Olsson Holding i Linköping AB på telefon 013-4734520.

Bolaget skall bedriva ekonomisk och teknisk konsultation inom affärsutveckling, telecom ochIS IT (informationssystem infomationsteknologi), produktutveckling inom samma områden, agenturverksamhet avseende tjänster och produkter inom ovan beskrivna områden, äga och förvalta fast och lös egendom, förvaltning av och handel med aktier och andra värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Olsson Holding i Linköping AB av bolagstypen Aktiebolag.

Olsson Holding i Linköping AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Olsson Holding i Linköping AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-03-13 och Olsson Holding i Linköping AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-03-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Olsson Holding i Linköping AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Olsson Holding i Linköping AB har 556637-7668 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.