Lars Johansson Service och Förvaltning AB

Östergötlands län

Information

Lars Johansson Service och Förvaltning AB är en verksamhet som finns i Linköping. I Lars Johansson Service och Förvaltning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Lars Roger Runo som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagerqvist, Sandra M E som är född 1982 och har titeln Suppleant, Kronsjö Wänström, Gustav Torsten som är född 1977 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars Johansson Service och Förvaltning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lars Johansson Service och Förvaltning AB på telefon 070-9588005.

Bolaget skall bedriva entreprenörsverksamhet inom byggsektorn, förvaltning av fastigheter, förvaltning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lars Johansson Service och Förvaltning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lars Johansson Service och Förvaltning AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lars Johansson Service och Förvaltning AB innehar ej F-skattsedel och Lars Johansson Service och Förvaltning AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars Johansson Service och Förvaltning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lars Johansson Service och Förvaltning AB har 556634-9758 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.