Svenska Vinsällskapet AB

Östergötlands län

Information

556628-4039 är organisationsnummer för verksamheten Svenska Vinsällskapet AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svenska Vinsällskapet AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som Svenska Vinsällskapet AB finns i.

Svenska Vinsällskapet AB har varit registrerat sedan 2002-05-23 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svenska Vinsällskapet AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-11-07.

Svenska Vinsällskapet AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svenska Vinsällskapet AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Svenska Vinsällskapet AB så kan ni göra det på telefon genom 011-127630 eller genom brev på följande adress:
Harstenag. 5, 582 78, Linköping

Bolaget skall bedriva arrangemang av resor, utbildning, upplevelser och handelsverksamhet inom områdena kultur, mat, dryck, hälsa och sport samt därmed förenlig verksamhet. Dessutom skall bolaget bedriva konsultverksamhet inom områdena ledarskapsutveckling, teamcoaching, grupputveckling, journalistik, författarskap samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svenska Vinsällskapet AB och det är Svensson, Karl Axel Gustav som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindell, Göran Thord Axel som är född 1937 och har titeln Suppleant, Backhaus, Barbro Catarina som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,