Areal Holding AB

Östergötlands län

Information

556627-8304 är organisationsnummer för företaget Areal Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Areal Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som Areal Holding AB finns i.

Areal Holding AB har varit registrerat sedan 2002-05-23 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Areal Holding AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-13.

Areal Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Areal Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas i förening av -Danielsson, Karl Rutger -Lindskog, Carl Martin Anders Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Areal Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 013-242000 eller genom brev på följande adress:
Brigadg. 14, 587 58, Linköping

Bolaget skall bedriva förmedling av kontakter mellan köpare och säljare av fast och lös egendom, bedriva konsultverksamhet och rådgivning avseende fast och lös egendom, bedriva förvaltning av fast och lös egendom, äga och förvalta fast och lös egendom samt i övrigt bedriva verksamhet förenlig med angivna verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Areal Holding AB och det är Lindskog, Carl Martin Anders som är född 1971 och har titeln Extern VD, Danielsson, Karl Rutger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlsson, Sven Åke Göran som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungmark Malmström, Karin Sigrid M som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Luhr, Fredrik Thure som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Ove Ronny som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamotPettersson, Enar Reidar som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Sven Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln RevisorMotala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor