IUC Sverige AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall vara ett serviceföretag åt delägarna och ska på deras uppdrag marknadsföra och sälja gemensamma uppdrag och produkter, ansvara för certifiering av delägarna samt vårda varumärken och bedriva härmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också bedriva produktutveckling, tillhandahålla konsulttjänster avseende konstruktions- och maskinarbeten, tillhandahålla utbildningstjänster, utföra provningstjänster samt tillverkning av modeller och prototyper och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva verksamhet inom verkstads-, pappers-, gruv-, plast-, gummi-, komposit-, el-, hydraulik- och fordonsindustrin. Bolaget skall dessutom verka för att främja utveckling av svensk musikindustri och modern upplevelseindustri och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för IUC Sverige AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är IUC Sverige AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 2002-04-09 så skapades IUC Sverige AB och bolaget är har F-skattsedel IUC Sverige AB har haft det sedan 2002-05-23.

IUC Sverige AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-08-05

556626-2829 är organisationsnummret för bolaget som finns i Linköping.

Just nu är IUC Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med IUC Sverige AB så går det att nå dem via telefon på 013-4652013 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas var för sig av -Hedman, Ulf Martin -Sigfridsson, Nils Thomas

Följande personer är på något sätt aktiva inom IUC Sverige AB är Hedman, Ulf Martin som är född 1954 och har titeln Extern VD, Sigfridsson, Nils Thomas som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berntsson, Karl Håkan Benny som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sune Göran Torbjörn som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Thordmark, Bo Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Tivéus Borglin, Elsa Margareta Meg som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamotWäppling, Nils Anders som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Tegidius, Clas Henrik som är född 1966 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.