Aktuell Design Sverige AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Linköping och Aktuell Design Sverige AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktuell Design Sverige AB är ett av dem. Statusen för Aktuell Design Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

Aktuell Design Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-04-24. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktuell Design Sverige AB ska trivas.

Aktuell Design Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-17. I Linköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import och handel med fritidskonfektion, handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktuell Design Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-17.

Idag är Aktuell Design Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Aktuell Design Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-364460.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktuell Design Sverige AB är Bergdahl, Ronnie Evert Armand som är född 1970 och har titeln VD, Bergdahl, Ronnie Evert Armand som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ulf Sune som är född 1961 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Anund, Bengt Rickard som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Aktuell Design Sverige AB har 556626-0484 som sitt organisationsnummer.