Arenius Schröder & Besterman Rekrytering och Ledarutveckling AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Linköping och Arenius Schröder & Besterman Rekrytering och Ledarutveckling AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Arenius Schröder & Besterman Rekrytering och Ledarutveckling AB är ett av dem. Statusen för Arenius Schröder & Besterman Rekrytering och Ledarutveckling AB är att Bolaget är aktivt.

Arenius Schröder & Besterman Rekrytering och Ledarutveckling AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-03-18. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där företaget finns i jobbar för att företag som Arenius Schröder & Besterman Rekrytering och Ledarutveckling AB ska trivas.

Arenius Schröder & Besterman Rekrytering och Ledarutveckling AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-09. I Linköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom human resourses management samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arenius Schröder & Besterman Rekrytering och Ledarutveckling AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-29.

Idag är Arenius Schröder & Besterman Rekrytering och Ledarutveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Arenius Schröder & Besterman Rekrytering och Ledarutveckling AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-244980.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Arenius Schröder & Besterman Rekrytering och Ledarutveckling AB är Schröder, Jan Torvald som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arenius, Karl Rikard som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Besterman, Lars Conny Daniel som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Tholander, Per Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Lundberg, Hans Karl Oskar som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor.

Arenius Schröder & Besterman Rekrytering och Ledarutveckling AB har 556625-5260 som sitt organisationsnummer.