Livgrenadjärmässen Fest & Konferensvåningar i Linköping AB

Östergötlands län

Information

Livgrenadjärmässen Fest & Konferensvåningar i Linköping AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där Livgrenadjärmässen Fest & Konferensvåningar i Linköping AB finns. I Linköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Livgrenadjärmässen Fest & Konferensvåningar i Linköping AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Livgrenadjärmässen Fest & Konferensvåningar i Linköping AB har haft sedan 2002-02-25. Livgrenadjärmässen Fest & Konferensvåningar i Linköping AB har funnits sedan och 2002-02-25 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Livgrenadjärmässen Fest & Konferensvåningar i Linköping AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Brigadg. 8, 587 58, Linköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 013-140999.

Linköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Livgrenadjärmässen Fest & Konferensvåningar i Linköping AB Privat, ej börsnoterat.

Livgrenadjärmässen Fest & Konferensvåningar i Linköping AB har idag 556624-1138 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Wallentinson, Kim Anna Katarina är den som för stunden ansvarar för Livgrenadjärmässen Fest & Konferensvåningar i Linköping AB

Bolaget skall vårda och driva fd. Livgenadjärregementets officermäss som en fest och konferensvåning samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även förvalta fast och lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Livgrenadjärmässen Fest & Konferensvåningar i Linköping AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wallentinson, Kim Anna Katarina som är född 1972 och har titeln Extern VD, Egefalk, Ragnar Göran Emanuel som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallberg, Evert Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Per Anders Johannes som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgren, Mats Olof som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Braaf, Sven Olof som är född 1957 och har titeln RevisorNexia Revision Sverige AB som är född och har titeln Revisor, .