Minerva Kursverksamhet AB

Östergötlands län

Information

556620-1090 är organisationsnummer för verksamheten Minerva Kursverksamhet AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Minerva Kursverksamhet AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som Minerva Kursverksamhet AB finns i.

Minerva Kursverksamhet AB har varit registrerat sedan 2001-12-12 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-04-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Minerva Kursverksamhet AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-04-10.

Minerva Kursverksamhet AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Minerva Kursverksamhet AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Minerva Kursverksamhet AB så kan ni göra det på telefon genom 013-176810 eller genom brev på följande adress:
Heidenstams g. 18, 584 37, Linköping

Bolaget skall bedriva utbildning, handledning och undervisning i psykoligiska - psykiatriska tillstånd samt psykologiska behandlingsmetoder även som idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Minerva Kursverksamhet AB och det är d'Elia, Giacomo som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsén d'Elia, Marie-Louise som är född 1951 och har titeln Suppleant, Sygut, Andreas Andrzej som är född 1954 och har titeln Revisor, Anoroc Revision AB som är född och har titeln Revisor,