Verzlun AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Linköping och Verzlun AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Verzlun AB är ett av dem. Statusen för Verzlun AB är att Bolaget är aktivt.

Verzlun AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-07-20. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Verzlun AB ska trivas.

Verzlun AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-03. I Linköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva import av presentvaror, export av teknologikunnande samt företagsinvesteringar i och med Ost-Asien och Östeuropa samt viss konsultverksamhet inom management, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Verzlun AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-03.

Idag är Verzlun AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Verzlun AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-68067.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Verzlun AB är Wasell, Björn William som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin, Bengt Arne som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Verzlun AB har 556612-8913 som sitt organisationsnummer.