Fastighetsbolaget Ölstorp Mellangård AB

Östergötlands län

Information

Fastighetsbolaget Ölstorp Mellangård AB är ett företag som finns i Linköping. I Fastighetsbolaget Ölstorp Mellangård AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berg, Daniel Göran som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Coric, Adam som är född 1943 och har titeln Suppleant, Stenberg, Clas Olof som är född 1957 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fastighetsbolaget Ölstorp Mellangård AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fastighetsbolaget Ölstorp Mellangård AB på telefon 070-3720066.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fastighetsbolaget Ölstorp Mellangård AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fastighetsbolaget Ölstorp Mellangård AB är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Fastighetsbolaget Ölstorp Mellangård AB innehar ej F-skattsedel och Fastighetsbolaget Ölstorp Mellangård AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-07-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fastighetsbolaget Ölstorp Mellangård AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fastighetsbolaget Ölstorp Mellangård AB har 556610-4542 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.