Termodyn Invest AB

Östergötlands län

Information

556605-5462 är organisationsnummer för bolaget Termodyn Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Termodyn Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som Termodyn Invest AB finns i.

Termodyn Invest AB har varit registrerat sedan 2001-02-15 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Termodyn Invest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-13.

Termodyn Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Termodyn Invest AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Termodyn Invest AB så kan ni göra det på telefon genom 013-82067 eller genom brev på följande adress:
Solmark Sjögestad , 590 48, Vikingstad

Bolaget skall ska äga och förvalta fast och lös egendom, utföra tekniska konsultationer inom material- och produktionsteknik och bedriva uthyrning av anläggningstillgångar såsom maskiner, invetnarier och fordon samt därmed förenig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Termodyn Invest AB och det är Lindstrand, Clas Johan som är född 1965 och har titeln VD, Lindstrand, Clas Johan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindstrand, Ginger Susanne Pernilla som är född 1965 och har titeln Suppleant, Boström, Kurt Johan som är född 1971 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,