Matbutiken Vasavägen AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Linköping och Matbutiken Vasavägen AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Matbutiken Vasavägen AB är ett av dem. Statusen för Matbutiken Vasavägen AB är att Bolaget är aktivt.

Matbutiken Vasavägen AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-01-09. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Matbutiken Vasavägen AB ska trivas.

Matbutiken Vasavägen AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13. I Linköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med dagligvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Matbutiken Vasavägen AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13.

Idag är Matbutiken Vasavägen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Matbutiken Vasavägen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-134330.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Matbutiken Vasavägen AB är Hagman, Jan Christian som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagman Svensson, Irene Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Tholander, Per Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Karlsson, Stig Sören som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Matbutiken Vasavägen AB har 556603-7122 som sitt organisationsnummer.