Däckhuset i Östergötland AB

Östergötlands län

Information

Däckhuset i Östergötland AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där Däckhuset i Östergötland AB finns. I Linköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Däckhuset i Östergötland AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Däckhuset i Östergötland AB har haft sedan 2000-12-14. Däckhuset i Östergötland AB har funnits sedan och 2000-12-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Däckhuset i Östergötland AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Jägarvallsv. 1, 584 22, Linköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 013-212460.

Linköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Däckhuset i Östergötland AB Privat, ej börsnoterat.

Däckhuset i Östergötland AB har idag 556601-9849 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Grönedal, Ulf Ebbe Firman tecknas två i förening av -Grönedal, Ulf Magnus -Grönedal, Ulf Rikard -Johansson, Hans Peter -Johansson, Hans-Göran Evert är den som för stunden ansvarar för Däckhuset i Östergötland AB

Bolaget skall bedriva handel med däck och fälgar samt bedriva däckservice ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Däckhuset i Östergötland AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Grönedal, Ulf Ebbe som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grönedal, Ulf Magnus som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönedal, Ulf Rikard som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Hans Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Hans-Göran Evert som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Broomé, Nils Peter som är född 1964 och har titeln RevisorKraff, Rolf som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Linköping AB som är född och har titeln Revisor, .