F J Trading AB

Östergötlands län

Information

F J Trading AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där F J Trading AB finns. I Linköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. F J Trading AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. F J Trading AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till F J Trading AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hamng. 16, 582 26, Linköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5544993.

Linköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är F J Trading AB Privat, ej börsnoterat.

F J Trading AB har idag 556600-0872 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för F J Trading AB

Bolaget skall bedriva förvaltning av värdepapper, matförsäljning och dataprogram samt idka därmed förenlig verksamhet.

I F J Trading AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Fredrik Ulf Bengt som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Svea Edit Inga-Maj som är född 1948 och har titeln Suppleant, Sallmén, Herbert Sture Harald som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .