Brobergs Servicestation AB

Östergötlands län

Information

Brobergs Servicestation AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där Brobergs Servicestation AB finns. I Linköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Brobergs Servicestation AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Brobergs Servicestation AB har haft sedan 2001-01-16. Brobergs Servicestation AB har funnits sedan och 2001-01-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Brobergs Servicestation AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tallboda , 582 72, Linköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 013-141958.

Linköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Brobergs Servicestation AB Privat, ej börsnoterat.

Brobergs Servicestation AB har idag 556599-1386 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Brobergs Servicestation AB

Bolaget skall bedriva bensinstationsrörelse samt försäljning av livsmedel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Brobergs Servicestation AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Broberg, Erik Gösta Weine som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Broberg, Johan Erik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Broberg, Nils Peter som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Broberg, Anna Katarina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Molander, Claes-Uno Julius som är född 1957 och har titeln Revisor, Kraff, Rolf som är född 1958 och har titeln RevisorssuppleantBDO Nordic Linköping AB som är född och har titeln Revisor, .