Roomzzz Fastighets AB

Östergötlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva fastighetsförvaltning samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Roomzzz Fastighets AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är Roomzzz Fastighets AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 2000-09-28 så skapades Roomzzz Fastighets AB och bolaget är har F-skattsedel Roomzzz Fastighets AB har haft det sedan 2003-09-11.

Roomzzz Fastighets AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-09-11

556598-2161 är organisationsnummret för bolaget som finns i Linköping.

Just nu är Roomzzz Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Roomzzz Fastighets AB så går det att nå dem via telefon på 013-106158 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Roomzzz Fastighets AB är Önnegren, Tord Arne Edvard som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Önnegren, Berit Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Hellgren, Per Michael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .