ABC Svets Service i Linköping AB

Östergötlands län

Information

ABC Svets Service i Linköping AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där ABC Svets Service i Linköping AB finns. I Linköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. ABC Svets Service i Linköping AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket ABC Svets Service i Linköping AB har haft sedan 2000-09-25. ABC Svets Service i Linköping AB har funnits sedan och 2000-09-25 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till ABC Svets Service i Linköping AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kolfallsg. 11, 582 73, Linköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 013-313165.

Linköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är ABC Svets Service i Linköping AB Privat, ej börsnoterat.

ABC Svets Service i Linköping AB har idag 556597-4408 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för ABC Svets Service i Linköping AB

Bolaget skall utföra arbeten inom svets och byggnadssmide samt därmed förenlig verksamhet.

I ABC Svets Service i Linköping AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Rolf Åke som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensen, Bent Arthur som är född 1938 och har titeln Suppleant, Karlsson, Stig Sören som är född 1961 och har titeln Revisor, Niklasson, Clas Håkan Berth som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .