Lindstén CityFastigheter AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Lindstén CityFastigheter AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Linköping här finns det många olika Aktiebolag. Lindstén CityFastigheter AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Linköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Lindstén CityFastigheter AB är momsregistrerat sedan2000-12-14 och har organisationsnummer 556589-4788.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 013-314111 alternativt besöka eller skicka post till Lindstén CityFastigheter AB på följande adress Klosterg. 26, 582 23, Linköping.

Lindstén CityFastigheter AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-12-14.

I Lindstén CityFastigheter AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Petersson, Sten-Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva handel och förvaltning av aktier samt förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.