Office Graphic Service i Östergötland AB

Östergötlands län

Information

I Linköping finns det ett Aktiebolag som heter Office Graphic Service i Östergötland AB. Det finns flera verksamheter som liknar Office Graphic Service i Östergötland AB i Östergötlands län. Linköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Office Graphic Service i Östergötland AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-05-02 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 2000-04-12 så har Office Graphic Service i Östergötland AB varit registrerat och sedan 2000-05-02 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Office Graphic Service i Östergötland AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Office Graphic Service i Östergötland AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Mellanbränninge Källgård 1, 585 99, Linköping. Vi ni istället prata med Office Graphic Service i Östergötland AB så kan ni göra det på 070-7473535.

Bolaget skall bedriva försäljning, reparationer, underhåll, installationer av kontors- och tryckeriutrustningar samt konsultverksamhet inom den grafiska produktionen samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Forsberg, Sven Peter som är född 1964 och har titeln VD, Forsberg, Sven Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Annika Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Brindelid, Mats Carl Gerhard som är född 1958 och har titeln Revisor, Brindelid Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Office Graphic Service i Östergötland AB har 556589-3145 som sitt organisationsnummer.