Essio AB

Östergötlands län

Information

556588-5539 är organisationsnummer för bolaget Essio AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Essio AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som Essio AB finns i.

Essio AB har varit registrerat sedan 2000-03-30 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Essio AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-29.

Essio AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Essio AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Essio AB så kan ni göra det på telefon genom 013-139898 eller genom brev på följande adress:
Kanbergsg. 1, 582 28, Linköping

Bolaget skall bedriva utvecklingskonsulting inom kompetens-, organisations- samt verksamhetsutveckling för individer och organisationer samt tillhörande verksamhet, handel med och utveckling inom hård- och mjukvara inom verksamhetsområdet, handel med och förvaltning av värdepapper och fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Essio AB och det är Gustafsson, Rolf Hugo Valdemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Britt Ebba Eleonora som är född 1949 och har titeln Suppleant, Svensson, Kenneth Sören som är född 1961 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor,