Innergia AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av ergonomiska produkter och produktidéer samt härmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Innergia AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är Innergia AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 2000-03-17 så skapades Innergia AB och verksamheten är har F-skattsedel Innergia AB har haft det sedan 2000-03-14.

Innergia AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-03-14

556586-7198 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Linköping.

Just nu är Innergia AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Innergia AB så går det att nå dem via telefon på 013-282082 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Innergia AB är Eklund, Jörgen Anders Evert som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Marie Elisabeth som är född 1951 och har titeln Suppleant, Lehnér, Nils Kenneth Bertil som är född 1952 och har titeln Revisor, Kenneth Lehnér Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .