Net-Mon.Com AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Net-Mon.Com AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Linköping här finns det många olika Aktiebolag. Net-Mon.Com AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Linköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Net-Mon.Com AB är momsregistrerat sedan2004-03-25 och har organisationsnummer 556576-9196.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 013-290856 alternativt besöka eller skicka post till Net-Mon.Com AB på följande adress Tegskiftesg. 267, 583 34, Linköping.

Net-Mon.Com AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-02-15.

I Net-Mon.Com AB så sitter följande personer i styrelsen: , Lejdebring, Evy Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av datasystem, datakommunikations- och internetapplikationer, försäljning av produkter och tjänster inom området informationsteknik, bedriva handel med och förvaltning av värdepapper, äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.