Quickomat AB

Östergötlands län

Information

556572-6360 är organisationsnummer för bolaget Quickomat AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Quickomat AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som Quickomat AB finns i.

Quickomat AB har varit registrerat sedan 1999-09-20 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Quickomat AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Quickomat AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Quickomat AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Norman, Jan Arnold -Ställborn, Jan Stig Martin i förening med -Tolke, Rolf Tore Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Quickomat AB så kan ni göra det på telefon genom 013-87373 eller genom brev på följande adress:
Teknikringen 8, 583 30, Linköping

Bolaget skall driva koncept- och lösningsutveckling, tillverkning, marknadsföring och försäljning av terminaler samt idka därmed förenlig verksamhet som avser onlinetjänster i publika terminaler.

Det finns olika personer som har en koppling med Quickomat AB och det är Norman, Jan Arnold som är född 1945 och har titeln VD, Norman, Jan Arnold som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ställborn, Jan Stig Martin som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tolke, Rolf Tore som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bo Ingemar som är född 1940 och har titeln Suppleant, Sander, Kjell Bertil Åke som är född 1952 och har titeln RevisorHellgren, Per Michael som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,