Imponera AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva marknadsföring samt företagsaktiviteter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Imponera AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är Imponera AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 1999-06-29 så skapades Imponera AB och verksamheten är har F-skattsedel Imponera AB har haft det sedan 2001-09-17.

Imponera AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-09-17

556572-3888 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Linköping.

Just nu är Imponera AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Imponera AB så går det att nå dem via telefon på 013-367058 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Imponera AB är Eriksson, Erik Patrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bo Erik Veine som är född 1941 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .