PR - Precisionsdetaljer Mekatronik AB

Östergötlands län

Information

I Linköping finns det ett Aktiebolag som heter PR - Precisionsdetaljer Mekatronik AB. Det finns flera företag som liknar PR - Precisionsdetaljer Mekatronik AB i Östergötlands län. Linköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

PR - Precisionsdetaljer Mekatronik AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-08-21 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1999-08-27 så har PR - Precisionsdetaljer Mekatronik AB varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är PR - Precisionsdetaljer Mekatronik AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Linköping.

Vill man komma i kontakt med PR - Precisionsdetaljer Mekatronik AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Molijns v. 9, 589 41, Linköping. Vi ni istället prata med PR - Precisionsdetaljer Mekatronik AB så kan ni göra det på 013-217721.

Bolaget skall bedriva tillverkning, bearbetning, montering och handel med elektronik- och metallprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Johnander, Jan Patrik Zeke som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnander, Jan Fredrik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lundberg, Hans Karl Oskar som är född 1954 och har titeln Revisor, Karlsson, Stig Sören som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

PR - Precisionsdetaljer Mekatronik AB har 556572-0215 som sitt organisationsnummer.