Jego-Konsult AB

Östergötlands län

Information

Jego-Konsult AB är ett företag som finns i Linköping. I Jego-Konsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Petersson, Sten-Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Sanderö, Britt Viola som är född 1952 och har titeln Suppleant, Magnusson, Jan Roland som är född 1955 och har titeln Revisor, Jan Magnusson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jego-Konsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jego-Konsult AB på telefon 013-353730.

Bolaget skall bedriva konsultrörelse inom företagsutveckling och fastighetsutveckling, förvaltning av fast och lös egendom, främst värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jego-Konsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

Jego-Konsult AB är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Jego-Konsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Jego-Konsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jego-Konsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jego-Konsult AB har 556568-7521 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.