Bengt Cederqvist Holding AB

Östergötlands län

Information

Bengt Cederqvist Holding AB är ett av många bolag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Bengt Cederqvist Holding AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bengt Cederqvist Holding AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1999-02-23.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bengt Cederqvist Holding AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Linköping arbetar för att bolag som Bengt Cederqvist Holding AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bengt Cederqvist Holding AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med konfektion, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bengt Cederqvist Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bengt Cederqvist Holding AB och det är följande personer, Cederqvist, Bengt Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Cederqvist, Albert Bengt som är född 1974 och har titeln Suppleant, Karlsson, Stig Sören som är född 1961 och har titeln Revisor, Lundberg, Hans Karl Oskar som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bengt Cederqvist Holding AB är 556566-7820.