RöstMedia Östergötland Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom utbildning, kurser och telemarketing, äga och förvalta fast egensom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för RöstMedia Östergötland Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är RöstMedia Östergötland Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 1999-01-28 så skapades RöstMedia Östergötland Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel RöstMedia Östergötland Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

RöstMedia Östergötland Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556565-8563 är organisationsnummret för företaget som finns i Linköping.

Just nu är RöstMedia Östergötland Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med RöstMedia Östergötland Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 013-312095 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom RöstMedia Östergötland Aktiebolag är Samuelsson, Ninni Elsa Ingrid som är född 1956 och har titeln VD, Samuelsson, Ninni Elsa Ingrid som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Christina Marietta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Hansson, Kjell Axel Erland som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .