Balans i Linköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena redovisning och ekonomistyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Balans i Linköping Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är Balans i Linköping Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 1998-12-18 så skapades Balans i Linköping Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Balans i Linköping Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

Balans i Linköping Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556563-3749 är organisationsnummret för bolaget som finns i Linköping.

Just nu är Balans i Linköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Balans i Linköping Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-8210165 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Balans i Linköping Aktiebolag är Uhlin, Ulla Britt Linnea som är född 1946 och har titeln VD, Uhlin, Ulla Britt Linnea som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Sporre, Linda Anita Katarina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Johansson, Gunborg Kristina som är född 1963 och har titeln Revisor, Gunnarsson, Stig Arne Robert som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.