Idevia AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva fastighets- och värdepappersförvaltning, mekanisk industri med tillverkning av sågutrustning, teknisk konsulttjänst inom maskinkonstruktion, konsulttjänst för presentationsteknik samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Idevia AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är Idevia AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 1998-11-24 så skapades Idevia AB och verksamheten är har F-skattsedel Idevia AB har haft det sedan 2000-04-12.

Idevia AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-05-02

556562-7766 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Linköping.

Just nu är Idevia AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Idevia AB så går det att nå dem via telefon på 070-5422530 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Idevia AB är Strand, Markus Åke Erik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Strand, Sven Åke Göran som är född 1942 och har titeln Suppleant, Antonsson, Tore Kristian som är född 1946 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .