Crimptången Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Crimptången Aktiebolag är ett av många företag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Crimptången Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Crimptången Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

Crimptången Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1999-01-05. Men sedan 1999-01-01 så har Crimptången Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Aftong. 114, 589 53, Linköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Crimptången Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-162329.

Linköping arbetar för att företag som Crimptången Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Crimptången Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva förvaltning av finansiella tillgångar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Crimptången Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Crimptången Aktiebolag och det är följande personer, Tyrén, Per Christer som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Tyrén, Britta Anita som är född 1945 och har titeln Suppleant, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisor, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Crimptången Aktiebolag är 556562-7618.