Jonny Schön Konsult Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Jonny Schön Konsult Aktiebolag är en verksamhet som finns i Linköping. I Jonny Schön Konsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Schön, Thord Jonny som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlstedt, Curt Hans Ragnar som är född 1944 och har titeln Suppleant, Johansson, Börje Sixten som är född 1932 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jonny Schön Konsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Jonny Schön Konsult Aktiebolag på telefon 070-5970808.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom området verksamhetsutveckling främst inom kommunal sektor, bedriva alternativmedicinsk verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jonny Schön Konsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Jonny Schön Konsult Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Jonny Schön Konsult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Jonny Schön Konsult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jonny Schön Konsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jonny Schön Konsult Aktiebolag har 556557-9330 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.