Krog Tech AB

Östergötlands län

Information

Bolagets verksamhet skall omfatta att samverka restaurangföretagens behov av produkter, service och tjänster gentemot tillverkare och leverantörer för att genom denna process skapa mervärden i form av lägre kostnader och högre kunskap för alla parter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Krog Tech AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är Krog Tech AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 1998-04-06 så skapades Krog Tech AB och företaget är har F-skattsedel Krog Tech AB har haft det sedan 2002-04-16.

Krog Tech AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-04-16

556554-2767 är organisationsnummret för företaget som finns i Linköping.

Just nu är Krog Tech AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Krog Tech AB så går det att nå dem via telefon på 013-244890 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Krog Tech AB är Soner, Yusuf som är född 1969 och har titeln VD, Soner, Yusuf som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Yildiz, Yusuf som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Degirmenci, Murat som är född 1972 och har titeln Suppleant, Braaf, Sven Olof som är född 1957 och har titeln Revisor, Bellinger, Kajsa Charlotta som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant.