Linköpings Såg och Borrteknik AB

Östergötlands län

Information

I Linköping finns det ett Aktiebolag som heter Linköpings Såg och Borrteknik AB. Det finns flera verksamheter som liknar Linköpings Såg och Borrteknik AB i Östergötlands län. Linköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1998-03-05 så har Linköpings Såg och Borrteknik AB varit registrerat. Idag är Linköpings Såg och Borrteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Linköpings Såg och Borrteknik AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Linköpings Såg och Borrteknik AB så kan ni göra det på 013-125105.

Bolaget skall driva utveckling, konstruktion, tillverkning, service, uthyrning och försäljning inom byggbranschen med sär- skild inriktning på att utföra såg-, borr- och rivnings- arbeten, bolaget ska även bedriva försäljning av maskintjänster inom byggbranschen samt äga och förvalta värdepapper och fast egendom ävensom därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hjertstedt, Per Erik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjertstedt, Eva Katarina som är född 1968 och har titeln Suppleant, Wänström, Erik Torsten Helge som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Wänström Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Linköpings Såg och Borrteknik AB har 556553-6876 som sitt organisationsnummer.