Studio Svart AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Linköping och Studio Svart AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Studio Svart AB är ett av dem. Statusen för Studio Svart AB är att Bolaget är aktivt.

Studio Svart AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-02-06. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Studio Svart AB ska trivas.

I Linköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva porträttfotograftering, redovisningsuppdrag såsom upprättande av bokföring, bokslut och deklarationer, ekonomiska konsultationer samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Studio Svart AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-03.

Idag är Studio Svart AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Studio Svart AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9448920.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Studio Svart AB är Hanberger, Mats Carl Olov som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hanberger, Louise Margaretha som är född 1963 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor, .

Studio Svart AB har 556552-7552 som sitt organisationsnummer.