TeamWare Group Aktiebolag

Östergötlands län

Information

TeamWare Group Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där TeamWare Group Aktiebolag finns. I Linköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. TeamWare Group Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. TeamWare Group Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till TeamWare Group Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Linköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är TeamWare Group Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

TeamWare Group Aktiebolag har idag 556548-2832 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för TeamWare Group Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel samt in- och uthyrning avseende utrustning för databehandling, konstruktion och utveckling av sådan utrustning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I TeamWare Group Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .