Förvaltningsbolaget Jonhed AB

Östergötlands län

Information

Förvaltningsbolaget Jonhed AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där Förvaltningsbolaget Jonhed AB finns. I Linköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Förvaltningsbolaget Jonhed AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Förvaltningsbolaget Jonhed AB har haft sedan 1997-01-01. Förvaltningsbolaget Jonhed AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Förvaltningsbolaget Jonhed AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hjortronv. 6, 590 54, Sturefors men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 013-155939.

Linköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Förvaltningsbolaget Jonhed AB Privat, ej börsnoterat.

Förvaltningsbolaget Jonhed AB har idag 556542-0162 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Förvaltningsbolaget Jonhed AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva sömnad och handel med tyger, ge konsultationer inom tyger och sömnad, förvaltning av aktier samt därmed förenlig verksamhet.

I Förvaltningsbolaget Jonhed AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonhed, Eva Elisabeth som är född 1963 och har titeln VD, Jonhed, Eva Elisabeth som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonhed, Karl Håkan som är född 1957 och har titeln Suppleant, Wänström, Erik Torsten Helge som är född 1947 och har titeln Revisor, Wänström Revision AB som är född och har titeln Revisor, .