K Plattehandel AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva detaljhandel med inriktning på handel med grammofonskivor, ljud- och bildmedia, bedriva grossisthandel med ljud- och ljusmedia, förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för K Plattehandel AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är K Plattehandel AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 1996-12-13 så skapades K Plattehandel AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556537-1381 är organisationsnummret för bolaget som finns i Linköping.

Just nu är K Plattehandel AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med K Plattehandel AB så går det att nå dem via telefon på 013-318823 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom K Plattehandel AB är Sandell, Gunnar David som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Svenrud, Eva Karin Marie som är född 1965 och har titeln Suppleant, Gunnarsson, Stig Arne Robert som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .