J.A.I Linköping AB

Östergötlands län

Information

J.A.I Linköping AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där J.A.I Linköping AB finns. I Linköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. J.A.I Linköping AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. J.A.I Linköping AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till J.A.I Linköping AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Torpareg. 1, 583 32, Linköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 013-212980.

Linköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är J.A.I Linköping AB Privat, ej börsnoterat.

J.A.I Linköping AB har idag 556536-6647 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för J.A.I Linköping AB

Bolaget skall driva detaljhandel i form av kiosk och servicebutik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I J.A.I Linköping AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ottebäck, John Arne Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson Ottebäck, Branka som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottebäck, John Lennart Oskar som är född 1930 och har titeln Suppleant, Ivansson, Claes Henri som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .