SAAB-BAE SYSTEMS Gripen Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Linköping och SAAB-BAE SYSTEMS Gripen Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och SAAB-BAE SYSTEMS Gripen Aktiebolag är ett av dem. Statusen för SAAB-BAE SYSTEMS Gripen Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

SAAB-BAE SYSTEMS Gripen Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-12-01. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som SAAB-BAE SYSTEMS Gripen Aktiebolag ska trivas.

I Linköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillhandahålla management och andra administrativa tjänster i samband med samarbete mellan Saab Aktiebolag och BAE SYSTEMS (Operations) Limited inom området militära flygplan.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SAAB-BAE SYSTEMS Gripen Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-20.

Idag är SAAB-BAE SYSTEMS Gripen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med SAAB-BAE SYSTEMS Gripen Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-180000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Frisén, Tore Anders -Germundsson, Jan Gunnar -Sindahl, Mats Lennart i förening med en av -Cole, David Anthony -Kane, Mark -Thornber, Jeffrey Philip Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med SAAB-BAE SYSTEMS Gripen Aktiebolag är Rosmark, Anna Yvonne Maria som är född 1966 och har titeln VD, Rosmark, Anna Yvonne Maria som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sindahl, Mats Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Cole, David Anthony som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Germundsson, Jan Gunnar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Kane, Mark som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESFrisén, Tore Anders som är född 1947 och har titeln Suppleant, Thornber, Jeffrey Philip som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln RevisorAndersson, Lars-Ola Mattias som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

SAAB-BAE SYSTEMS Gripen Aktiebolag har 556527-6721 som sitt organisationsnummer.