Tomten Sverige AB

Östergötlands län

Information

556506-4911 är organisationsnummer för verksamheten Tomten Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tomten Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som Tomten Sverige AB finns i.

Tomten Sverige AB har varit registrerat sedan 1995-01-18 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tomten Sverige AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Tomten Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tomten Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tomten Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 013-121670 eller genom brev på följande adress:
Nyg. 25, 582 19, Linköping

Bolaget skall bedriva handel med konfektyr samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tomten Sverige AB och det är Gustavsson, Knut Ingvar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Pia Anna Martina som är född 1976 och har titeln Suppleant, Lundholm, Lars Tore David som är född 1950 och har titeln Revisor, Lars Lundholm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,