Profilen i Östergötland AB

Östergötlands län

Information

Profilen i Östergötland AB är ett av många verksamheter som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Profilen i Östergötland AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Profilen i Östergötland AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Profilen i Östergötland AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1994-12-23. Men sedan 1998-01-01 så har Profilen i Östergötland AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Sågv. 49, 590 55, Sturefors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Profilen i Östergötland AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-311170.

Linköping arbetar för att verksamheter som Profilen i Östergötland AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Profilen i Östergötland AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva reklam- och trycksaksproduktion, konsultverksamhet och försäljning samt design av profilkläder och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Profilen i Östergötland AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Profilen i Östergötland AB och det är följande personer, Håkansson, Jonny som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Ylva Mona-Britt som är född 1945 och har titeln Suppleant, Lundberg, Hans Karl Oskar som är född 1954 och har titeln Revisor, Tholander, Per Lennart som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Profilen i Östergötland AB är 556502-4154.