Optovent Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556493-1243 är organisationsnummer för företaget Optovent Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Optovent Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som Optovent Aktiebolag finns i.

Optovent Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-09-20 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-06-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Optovent Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-06-21.

Optovent Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Optovent Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Optovent Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 013-210060 eller genom brev på följande adress:
Teknikringen 1 E, 583 30, Linköping

Bolaget skall bedriva affärsutvecklingsverksamhet med syfte att kommersialisera innovationer inom hälso- och sjukvårdsområdet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Optovent Aktiebolag och det är Bunge, Magnus Andreas som är född 1960 och har titeln VD, Bunge, Magnus Andreas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Platou Vikinge, Ella Cathrine som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lövgren, Kurt Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor,