Toyota Material Handling Europe AB

Östergötlands län

Information

556491-9537 är organisationsnummer för företaget Toyota Material Handling Europe AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Toyota Material Handling Europe AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som Toyota Material Handling Europe AB finns i.

Toyota Material Handling Europe AB har varit registrerat sedan 1994-08-26 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Toyota Material Handling Europe AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Toyota Material Handling Europe AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Toyota Material Handling Europe AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av en av -Hägerborg, Lars Peter -Peterson, Karl Anders -Schill, John Håkan i förening med en av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Toyota Material Handling Europe AB så kan ni göra det på telefon genom 0142-86000 eller genom brev på följande adress:
Svarvarg. 8, 595 35, Mjölby

Föremålet för bolagets verksamhet är att - direkt eller indirekt genom dotterbolag - bedriva tillverkning och försäljning inom materialhanteringsområdet samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Toyota Material Handling Europe AB och det är Hägerborg, Lars Peter som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Peterson, Karl Anders som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Schill, John Håkan som är född 1956 och har titeln Extern firmatecknare, Dahllöf, Berndt Inge Håkan som är född 1959 och har titeln VD, Dahllöf, Berndt Inge Håkan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Högberg, Bo Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,StyrelseordförandeFurukawa, Shinya som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Matsuura, Tatsuo som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Mitsuya, Kimpei som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EESMiura, Osamu som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorLagerström, Bo Curt Elof som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor