JHS Medical & Consulting AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Linköping och JHS Medical & Consulting AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JHS Medical & Consulting AB är ett av dem. Statusen för JHS Medical & Consulting AB är att Bolaget är aktivt.

JHS Medical & Consulting AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-05-27. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JHS Medical & Consulting AB ska trivas.

JHS Medical & Consulting AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Linköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva läkarverksamhet inklusive vaccinationsservice, företags- och skolhälsovård, rådgivning, konsultationer och utbildning samt handel med läkemedelsprodukter ävensom arrangera jaktresor och bedriva handel med värdepapper jämte därmed föremlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JHS Medical & Consulting AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är JHS Medical & Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med JHS Medical & Consulting AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-9720979.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med JHS Medical & Consulting AB är Schilcher, Jörg Hauke som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Marie Birgit Viola som är född 1977 och har titeln Suppleant, Broomé, Nils Peter som är född 1964 och har titeln Revisor, Kraff, Rolf som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Linköping AB som är född och har titeln Revisor, .

JHS Medical & Consulting AB har 556488-3022 som sitt organisationsnummer.