Linköpings Missionsförsamling Konferens AB

Östergötlands län

Information

556486-4741 är organisationsnummer för verksamheten Linköpings Missionsförsamling Konferens AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Linköpings Missionsförsamling Konferens AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som Linköpings Missionsförsamling Konferens AB finns i.

Linköpings Missionsförsamling Konferens AB har varit registrerat sedan 1994-04-25 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Linköpings Missionsförsamling Konferens AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Linköpings Missionsförsamling Konferens AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Linköpings Missionsförsamling Konferens AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Rydwik, Per Evert -Wittheden, Lars Ingvar Albert

Vill ni komma i kontakt med Linköpings Missionsförsamling Konferens AB så kan ni göra det på telefon genom 013-249800 eller genom brev på följande adress:
Drottningg. 22, 582 25, Linköping

Bolaget skall bedriva cafeteriaverksamhet, uthyrning av lokaler, konferens- och kursverksamhet, konsultationer inom etikfrågor, administrativ service samt att bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Linköpings Missionsförsamling Konferens AB och det är Rydwik, Per Evert som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jernberg, Bror Staffan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Tingström, Carl Erik Harald som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Wittheden, Lars Ingvar Albert som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lehnér, Nils Kenneth Bertil som är född 1952 och har titeln Revisor, Kenneth Lehnér Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor