Marine Survey & Consulting i Linköping AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Marine Survey & Consulting i Linköping AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Linköping här finns det många olika Aktiebolag. Marine Survey & Consulting i Linköping AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Linköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Marine Survey & Consulting i Linköping AB är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556486-1614.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 013-151517 alternativt besöka eller skicka post till Marine Survey & Consulting i Linköping AB på följande adress Hjulsbrov. 40, 589 35, Linköping.

Marine Survey & Consulting i Linköping AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Marine Survey & Consulting i Linköping AB så sitter följande personer i styrelsen: , Drougge, Claes Mikael som är född 1960 och har titeln Suppleant , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva marina tjänster avseende uppdrag såväl på som under vattenytan samt försäljning av marina produkter samt därmed förenlig verksamhet.