Åkerstorp Lantbruk AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Åkerstorp Lantbruk AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Linköping här finns det många olika Aktiebolag. Åkerstorp Lantbruk AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Linköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Åkerstorp Lantbruk AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556482-4398.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 013-71095 alternativt besöka eller skicka post till Åkerstorp Lantbruk AB på följande adress Åkerstorp, 585 61, Linghem.

Åkerstorp Lantbruk AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Åkerstorp Lantbruk AB så sitter följande personer i styrelsen: Madsen, Per Anders som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Madsen, Märta Britt Inger som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva jordbruk, bruka och förvalta fastighet, kapitalförvaltning och handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.