Swedlandia Byggprodukter Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Swedlandia Byggprodukter Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Swedlandia Byggprodukter Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Swedlandia Byggprodukter Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Swedlandia Byggprodukter Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1993-10-28. Men sedan 1993-01-01 så har Swedlandia Byggprodukter Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Swedlandia Byggprodukter Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-124800.

Linköping arbetar för att verksamheter som Swedlandia Byggprodukter Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Swedlandia Byggprodukter Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget ska bedriva handel med byggmaterial samt även äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Swedlandia Byggprodukter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Swedlandia Byggprodukter Aktiebolag och det är följande personer, Porath, Robert Tommy som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sälmark, Per Gunnar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Laurell, Jan David som är född 1970 och har titeln Suppleant, Boström, Kurt Johan som är född 1971 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Swedlandia Byggprodukter Aktiebolag är 556474-4836.